fredag 23 december 2011

Gänget önskar God Jul!


Godmorgon!

Gänget här som önskar er en riktigt god jul! En jul som förhoppningsvis blir precis så avkopplande som julen ska vara. God mat hoppas vi på. Lite skinka hade suttit fint! Vi kommer att ligga intill granen och tindra med ögonen så ingen kan motstå oss och bjuda på lite av allt det goda dom tvåbenta stoppar i sig. Emellanåt kommer vi att tönta till det så dom inte glömmer att vi behöver komma ut och röra på oss. Det behöver nog de också efter all mat dom kommer att stoppa i sig.

Matte har hotat med att det inte blir några julklappar men om vi känner henne rätt så ligger det nog några klappar under granen till oss. Det kan hon nog inte låta bli. Bara för att hon älskar oss så mycket. Hon kan gärna packa in lite skinka. Vi är inte så noga. Bara det är gott!

Vi ska borstas och göras fina idag. Pälsen ska glänsa ikapp med glittret i granen. Vi har fina scarfsar som hon brukar plocka fram till jul. Ganska löjligt tycker vi men om det roar henne så låt henne hålla på. Vi ska göra vårt bästa för att hon ska bli på lite bättre humör. Hon är visst lite ledsen för att det fattas några viktiga personer till jul. Vi är ju här matte!

Det luktar gott i köket. Matte griljerar skinkan och det vattnas i munnen på oss. Ljusen brinner på köksbordet och matte sitter och dricker morgonte och ser ganska nöjd och avslappnad ut. Det är bra för hon har inte mått så bra på senaste tiden. Undrar just om hon inte har börjat få lite julkänsla i alla fall. Husse är och jobbar ett par timmar men snart kommer han hem och vi hoppas på en liten runda tillsammans med dom båda då. Framför allt hoppas vi på en jul som innehåller lite av varje för oss. Godis, lek, extra långa promenader och kanske något besök hos någon lättlurad släkting som inte kan motstå våra vackra ögon vid fikabordet.

Hoppas alla får en lika bra jul som vi. Glöm inte oss fyrbenta i jul! Vi vill också ha det där lilla extra!

Ha en underbar dag!
Kram

Inga kommentarer: