söndag 19 februari 2012

NU!


Godmorgon!

Nu vill vi att alla åker hem! Dom pratar och pratar och lyssnar på en massa oväsen på apparater och diskuterar hit och dit. Dom kallar det visst musik. Ingen bryr sig det minsta om oss trots att vi gör vad vi kan för att dom ska se och höra oss. Selma gör sin vackra stämma hörd emellanåt för att dom ska lyssna på oss istället. Doris klättrar upp i famnen och är allmänt störig. Men ack nej! Dom bara fortsätter att babbla obegripligt. Ingenstans kommer orden leka, gå ut, träna eller godis in.
Vi lyssnar och väntar men icke.
Ok, vi får gå ut emellanåt men det räcker inte för oss. Nej, nu får den här helgen snart vara slut så det blir tid över till oss.

Inte kan vi busa med varandra heller eftersom Selma inte får det. Hon ska hålla sig lugn och det gör hon också drogad som hon är. Inte har vi fått några grisöron att tugga på heller. Det är bara tråkigt! Matte är helt värdelös. Hon brukar ägna sig åt oss även om här är folk men nu bara sitter hon och hostar och nyser och ser allmänt död ut. Inte kul alls! Det är lite mindre av det idag så det finns kanske hopp. Imorgon säger hon. Imorgon är långt borta för oss.

Vi gillar vardagar. Då har oftast matte tid för oss. Denna veckan har hon semester säger hon och det brukar innebära en del skojigheter för oss så det ser vi fram emot. Just nu har vi bara tråkigt och det börjar gå oss på nerverna.
Nu vill vi att alla åker hem. Nu vill vi att matte blir frisk. Nu vill vi att Selma ska bli bra igen. Nu vill vi åka någonstans och göra något roligt. NU!!

Ha en underbar dag!
Kram

Inga kommentarer: