söndag 12 augusti 2012

Härliga lördag.

Godmorgon!

En lördagseftermiddag-kväll i goda vänners lag. Vad kan bli bättre? Enkel samvaro där man inte krånglar till det. Fantastiskt trevligt folk som är lika hundtossiga som vi. Alltihop har jag träffat genom mitt jobb. En liten runda ner till sjön för bad av hundar och sedan grillar vi korv och har hur trevligt som helst. En härlig blandning av barn, hundar och vuxna.

Selma fick följa med och var så duktig så. Trots att där var andra hundar kunde hon slappna av emellanåt och jisses, så trött hon blev. Duktig!

Mästerkocken för dagen! Inte hennes fel att korven såg ut så här efter ett tag:Hundarna var så duktiga. Eller tja, vad Doris fick för sig vet jag inte. Först försökte hon stjäla en korv och sedan stack hon ner nosen i en väska för att sno till sig en kaka. Hm, då är det svårt att hävda att hon aldrig någonsin gör så. Jäkla hund! Uppför dig när vi umgås med kursdeltagare!

Nyblivna föräldrar med litet barn som sov så gott. Min lilla Rocky hamnade inte på bild idag. Slarvigt!

Glada barn!  Men visst skymtar lilla Rocky här! :) Emma och Leo fullt upptagna av god korv!

Martin och Björn kopplade av med ett glas vin. Harry skötte sig med bravur på sin filt. En hund att vara stolt över!

Avalon. Vilken hund hon blivit! Från rädd och osäker till helt underbar på bara några månader. Jag hoppas husse och matte är riktigt stolta över henne. Hon var så duktig hon också.

Jill och Björn lägger upp fötterna mätta och belåtna. Vi som fick vara med är så tacksamma för detta initiativ. Vi hade så roligt. Jag skänker en tacksam tanke till mitt jobb där jag träffar alla dessa underbara människor som blir vänner såväl som deltagare.
Vi åkte hem med ett leende på läpparna och historiens tröttaste hundar. Alla tre.

Ha en underbar dag!
Kram1 kommentar:

Sussa sa...

Åh vad härligt:-) kram