torsdag 2 augusti 2012

Kasta dig ut!

Godmorgon!

Blogga eller inte blogga idag. Det är den stora frågan. Har man inget att säga ska man vara tyst sa någon klok människa. Ska man anamma detta? Nej, så tråkigt det skulle bli då. Framför allt jag skulle ha väldigt svårt att hålla detta. Hakan glappar rätt så ordentligt på mig. Även när jag inte har något att säga. Det kallas att vara social mina vänner. :))
Jag vet inte om jag kan säga att jag är social men andra påstår det så då är det väl så.

Vad ska jag då babbla om idag då när jag egentligen inte har något vettigt att säga. Ska jag nämna att vi hittat ett hus till salu på Öland som vi är oerhört sugna på. Sätt nu inte morgonkaffet i halsen ni som eventuellt vill ha mig kvar i Skåne. Det lär inte bli av men jäklar vad vi är sugna.
Min käre man och jag har några gånger i livet gjort kovändningar som förvånat en del och det är det häftigaste som finns. Sätta allt på spel och bara kasta sig ut. Nu har vi inte kastat oss ut på så djupa vatten hittills men fasen vad häftigt det skulle vara att göra det!
Tänk om jag inte får känna den känslan någon mer gång i livet.

Jag menar tiden går och det den går fort. Ska man göra något mer tossigt i livet så är det kanske dags nu. Medan man fortfarande orkar. En flytt till Öland skulle vara lagom omvälvande kan jag tro. Så sätter man sig ner och tänker efter och inser att det nog inte blir av och det beror på att man tänker efter. Det ska man inte göra! Då går tillfället förbi.

Ha en underbar dag!
Kram

1 kommentar:

Sussa sa...

Gör det kasta dig ut och flyg! Livet är här och livet är nu :D Fast jag skulle ju bli förskräckligt lissen...KRAM;)Men det finns ju färdmedel.