söndag 17 juni 2012

Stadsträning och vargar.

Godmorgon!

 Jaha, så skulle man lägga in nya roliga bilder på datorn från Iphonen och vad händer? Den där lilla rutan som jag bara ska trycka på kommer inte upp för att man "förnyat och förbättrat"! Gör inte så här mot mig! Nu sitter jag här med sjutton nya rynkor i pannan och fattar ingenting! Inga bilder. Dom finns säkert där någonstans men jag är inte människa till att hitta dom.

Jag är teknisk analfabet och ingenting får ändras på då hamnar jag i...hjälp vad händer....plötsligt kommer det upp en massa bilder som importerats från Iphone. Hur i all sin dar gick det till.

Stadsträning i Hörby. Harry har hittat en fontän man kan dricka ur på lagom höjd. Att den ändrade lite på höjden emellanåt bekymrade inte honom alls när han blev blöt i hela trynet. Doris och söta Zippo väntar på sin tur att undersöka denna konstiga drickmojäng. Båda fegade ur när dom väl kom fram men Harry njööööt!


Han sticker ut den käre Harry. Väcker lite uppseende när han kommer luffande. Trygg och snäll som få. Stor. Han tar plats. Folk flyttar lite på sig och tittar en gång extra.

Vi hade en väldigt avslappnad och skön "stadsrunda" i lilla Hörby. Pausade i parken på gräset och pratade hund. Kom in på ämnet dominans och vargar och då drömde Emma och jag oss tillbaka till Kolmården när vi fick uppleva det häftigaste någonsin. Umgås med vargarna. Nio vargar som visserligen är vana vid människor men man ska noga komma ihåg att dom inte är tama. Det var många restriktioner på vad vi fick och inte fick göra när vi kom in i hänget. Det sög lite i magen på mig av saknad. Ledarvargen Farkas. Detta underbara djur som var så säker och trygg i sin roll. Jag föll pladask för denna varg.

Ett par av deltagarna fick stora ögon när vi berättade om vårt möte med vargarna och undrade om vi inte varit rädda. Nej. Inte det minsta. Var och en av dessa djur kunde ha gjort oss riktigt illa om dom velat men varför skulle dom? Vi visste hur vi skulle möta dessa underbara djur. Det var tryggt både för oss och för dom. Jag fick många blöta pussar och kunde köra ner mina fingrar i den tjocka pälsen och gosa så mycket jag ville. Åh, jag vill göra det igen! Nu!

Ha en underbar dag!
Kram

1 kommentar:

Sussa sa...

Hihi, åk tilll Kolmården 18 juli för då kommer vi att vara där. Så kan vi träffas och äta på Villa Sjöstugan. Goood mat! Kram