måndag 14 november 2011

Intensiv tid.

Godmorgon!

Helgen har varit ganska intensiv så den flööög iväg fortare än man hann blinka. Stadsträningen med valparna blev bra. De flesta kom så det var full rulle på alla valpisarna. Jag fick jobba som tusan eftersom vi hade några som tyckte trappor var otäcka saker och med en löptik i kopplet (jag vet, urkorkat att ta med henne!) blev det lite körigt men det löste sig.

Efteråt fick jag och Doris en lagom lång promenad hem till dottern och blev bjudna på middag. Inte dumt alls. Det bjöds på spanskt denna gången. Det är alltid lika intressant och gott att bli bjuden på mat i det hemmet. Här lagas ingen vanlig husmanskost inte. Det är nyttigt men alltid lika gott!
På schemat stod socialisering med Athena, papegojan, men det gick lite trögt. Hon litar inte riktigt på oss och vi har bestämt att det är Björn som ska sköta henne när hon ska bo en månad hos oss. Jag blir stel som en pinne när jag ska hantera henne så det är nog bäst jag låter bli. Hundarna är inte så intresserade av henne faktiskt så den biten ska nog gå bra. Det är bara Doris som nog skulle kunna tänka sig att ta en liten munsbit av henne om hon skulle komma flygande.

Söndagen bestod av jobb med planeringar inför veckan och kurs på kvällen. Det är en krävande kurs med en massa olika behov så jag får verkligen jobba hårt. Men det är så himla kul. Underbara hundar och mycket trevliga människor. Kanske tur att inte alla kom igår med tanke på att jag inte hade min ovärderliga medhjälpare Emma till hjälp. En del av hundarna vållar mig mycket huvudbry men utmaningar är kul och jag är säker på att vi ska komma i mål. Inga aggressivitetsproblem som tur är. Det är så roligt att se de små framsteg vi gör varje söndag.

Ja det blev en liten dagbok över helgen idag som gick alldeles för fort. När man jobbar både lördagen och söndagen och sen går direkt på jobb igen på måndagen känns det lite i kroppen. Skulle nog behöva ha en helledig dag snart. Får vänta till fredag. Nästa helg blir inte mindre aktiv med föreläsning i Helsingborg hela lördagen och kurs på söndagen igen. Pust. Snart jullov. Det är nog tur för det känns som om jag behöver det nu.

Ha en underbar dag!
Kram

Inga kommentarer: