fredag 4 maj 2012

Veterinärbesök och lång dag.

Godmorgon!


Idag handlar det om mig! Jag ska till veterinären för det årliga besöket där alla gullar med mig och säger att jag är så söt så. Sockerbiten! Dom sticker mig i nacken och sen får jag en godisbit. I år finns det en risk att det blir lite annorlunda för se jag har fällt vinterpälsen lite ojämnt och ser raggig ut. Det fattas päls både här och där och hur mycket än matte borstar och försöker dölja det så ser jag ut som om jag inte stött på en borste på hur länge som helst. Jag ska le mitt bredaste leende som glänser lite extra för matte har borstat tänderna på mig extra noga för att dom inte ska gnälla om det i alla fall. Kanske mitt Stomatolleende kan ta blicken ifrån pälsen.
Jag mår bra så det blir nog ett snabbt besök.


Doris har en sak att berätta också.
Matte tappade en tomat på golvet igår när hon packade upp efter att ha varit och handlat. Det såg hon inte och jag trodde att den röda bollen som rullade över golvet var just en boll. Snabbt var jag där och snodde åt mig den nya fina leksaken. Döm om min förvåning när jag kastade upp den i luften, fångade den och den rackaren gick sönder direkt. Jag tog en tugga och konstaterade besviket att bollen var mat. Eller inte. Jag vill inte kalla det för mat och spottade äcklad ut den igen. Selma, som är familjens slasktratt snappade snabbt åt sig det som matte kallade tomat och slök den i ett nafs. Det kunde hon gärna få göra. Jag ville inte ha den.
Matte tyckte så synd om mig när jag satt där besviken och satte igång en vild lek med mig i trädgården så något nyttigt kom det ut av det hela. Jag fick busa med matte!

Jag får väl vara med på ett hörn idag också.
Idag blir en låååång dag för mannen ska ut och festa med arbetskamrater och eftersom vi bor som vi gör måste jag hämta vid tåget i Höör och det blir inte förrän mitt i natten. Jag kommer inte gå och lägga mig för jag kan ändå inte sova när jag vet att jag måste höra telefonen när den ringer så det blir till att ligga på soffan och titta på tv tills det är dags.
Jag får nog ta en liten eftermiddagsstund på soffan om jag ska kunna hålla mig vaken. Jag får säkert sällskap där.


Ha en underbar dag!
Kram

Inga kommentarer: