måndag 7 maj 2012

Underbar avslutning.

Godmorgon!

Underbara människor! Ni kan inte ana hur mycket ni förgyller min dag.
Att få skratta så mycket på jobbet som jag får hoppas jag är många förunnat.
Gårdagens avslutning av denna omgångens kurser var så mysig så det finns nästan inte. Det vackra vädret gjorde så klart sitt till och mina kära kolleger Monica och Daniels upplägg var som vanligt en höjdare med både lekar för hund och människa, härligt bad och fri lek för hundarna för att avslutas med en skön stund i gräset vid grillarna.
Viktigast av allt: alla dessa glada, positiva hundägare som tagit sig till Skrylle för att tillbringa dagen tillsammans med oss.
Vid badet och promenaden hade jag inte tid att ta några bilder och det är synd för där hade hundarna väldigt roligt när dom plaskade (nåja, det var mest Doris som gjorde det) och lekte vid strandkanten. Inget gruff här inte. Alla var ju lösa och kunde umgås på det naturligaste sätt.

Vid grillen däremot fanns det tid och det blev lite sköna bilder på sköna människor och hundar:

  Snygg-Viggo med sin sköna familj som har rekordet i antal kurser i ett sträck hos mig: tionde kursen ska han påbörja. Inte för att han behöver det utan för att det är så roligt att gå kurs! Matte Olivia är en fantastisk tjej med världens bästa tajming med klickern! Så duktig!

Sköna Mio som också gått många kurser. Alltid lika glad och pigg. När han kommer på kurs står glädjen först på schemat. Så söt och så duktig.

Tre sköna "ladys" med sin fina hundar. Lilla chihuahuan Lady som är en så söt och väldigt trevlig liten vovve. Cockerpoon Tinja. En dam som ser till att inget händer matte. Varit så duktig på kursen. Lilla Friggolit med kursens häftigaste namn! En valp som verkligen tycker om att jobba.

Schäfervalpen Zinta. En lovande hund som har väldigt lätt för att lära. Ska bli så roligt att fortsätta följa hennes utveckling.

Underbara mastiffen Harry som vänder den vackra sidan till. Har sällan sett en så lycklig hund som likt en flodhäst frustade runt i vattnet till åskådarnas förnöjsamhet. Struntade fullständigt i alla hundar som stod på strandkanten. Simma!

Eddie! Denna trevliga hund vars matte var orolig för att han inte skulle klara så många kompisar på en gång skötte sig exemplariskt och gjorde matte stolt!

Dino. En glad bernervalp som ska fortsätta gå kurs och tyckte att det var hur kul som helst att vara i Skrylle.

En av mina gladaste hundar! Lilla Goliat som alltid viftar på sin svans så den håller på att gå av. Duktig liten herre även han.

Det var långt ifrån alla som hamnade på bild. Vi var lite utspridda med lekar och grillande men alla är ihågkomna det lovar jag.

Tack alla för att ni gjorde avslutningen till en så härlig dag!

Ha en underbar dag!
Kram


1 kommentar:

Nanna sa...

Låter som om ni hade en riktigt fin dag i Skrylle!