fredag 30 september 2011

Mycket att göra.

Godmorgon!

Vad gör man inte för att få en helg där man hinner med både en tur med husvagnen, fira sonens födelsedag och hålla kurs.
Det blir till att lägga in en högre växel än vanligt för att hinna med.

Vackert höstväder är utlovat och det finns inte att vi inte då packar och sticker iväg. Med god planering ska det nog fixa sig. Turen går till ett välkänt ställe. Vill inte riskera att vi irrar omkring i mörker för att hitta ett ställe att ställa oss på. Med förra helgens äventyr i färskt minne är det säkrast att inte ge sig ut på okänd mark. Strömsnäsbruk är målet. Intill Lagans strand ska vi grilla vår fredagsmiddag, sova gott och sen lösa melodikrysset till den där extra goda koppen kaffe under markisen.

Sen far vi hem igen för att gå ut och äta en god middag tillsammans med de barn som är kvar i landet. Sonen fyller år och det ska så klart firas. Just det. Måste hinna köpa present också idag.
Det ska bakas bullar till avslutningen av kursen på söndag också. Det lämnar jag över till maken för annars blir det inte så goda bullar.

Bilen ska besiktigas idag. Jisses, jag måste nog tömma den och städa av den om inte jag ska få en ombesiktning för att besiktningsmannen inte hittar själva bilen under alla grejorna.
Med andra ord är det mycket att göra idag så inte har jag tid att sitta här och uggla.

Ha en underbar dag!
Kram

Inga kommentarer: