måndag 8 augusti 2011

Vardag igen.


Godmorgon!

Efter en helt underbar semester är det dags att ta nya tag igen. Det är helt ok. Semester i husvagn tillsammans med hundarna var precis lika perfekt som jag trodde att det skulle vara! I Värmland med alla sina sjöar där vi campade precis vid sjökanten kunde hundarna ta en simtur lite när dom tyckte det passade och det gjorde det ofta! Allt medan vi satt och drack ett gott glas vin och bara njööööt av det underbara landskapet. Vädret har varit perfekt. Sol och väldigt varmt så baden var nödvändiga.

Husvagnen som är döpt till Skumpaberta (motorcykeln heter Bullaberta) skötte sig utmärkt. Vi sov som stockar i våra sköna sängar och allting har varit så perfekt att vi inte ville åka hem!

Men allt har ett slut och nu är det dags att ta tag i de nya kurser som börjar idag. Eftersom jag älskar mitt jobb så känns det inte så svårt att göra det. Många, många av mina trogna deltagare kommer tillbaka så vi ska ha så roligt så. Jag är redo. Allt är förberett in i minsta detalj så nu kör vi!

Doris som lagt till sig med lite semesterbeteende får väl ha en liten inkörstid men det ska nog gå bra. Hon tror numera att livet består av långa promenader på nya ställen varje dag och simträning i det oändliga. När vi kom hem från semestern och hade varit ute på promenad gick dom inte till dörren som dom brukar utan till husvagnen och såg väldigt besvikna ut när vi inte skulle bo där så dom har verkligen trivts. Vi har levt väldigt nära varandra dessa veckor och det märks att dom tycker det är livet på en pinne. Att dom har fått åka bil länge emellanåt verkar inte ha stört dom det minsta. Lika glada som vanligt har dom varit. Mina godingar!

Det blir säkert lite helgrundor med husvagnen hela hösten misstänker jag. Tänk att sitta utanför husvagnen insvept i en filt och dricka varm choklad och titta på alla höstfärgerna i naturen. Jäpp, det blir nog många korta resor till innan vinterförvaringen.

Nu tar vi tag i träningen igen efter dessa lata veckor. Häng med!

Ha en underbar dag!
Kram

2 kommentarer:

Marie80 sa...

Härligt med semester och härligt när man har semester och kan ta med hundarna på semestern, vi har husvagn och förtält på en camping här i Stockholm på ett stället som heter Gålö, och vi har altan och staket så vovvarna kan vara ute själv och leka och sola sig.
Förra året så tog vi med oss ett tält, 2-3 manna tält och så våra 3 hundar och åkte roadtrip genom Sverige, och det gick kanon att tälta med vovvarna och i år gjorde vi det igen, på vägen upp till Norge, underbart och tur med vädret hade vi också....

Anna Striberger sa...

Kul att höra att husvagnen förärats ett namn! Passande också ;-) Och helt underbart att ni har hittat ett sätt att semestra på som passar hela familjen lika bra!