lördag 7 juli 2012

Nu kör vi!

Godmorgon!

Bäst att göra ett litet inlägg så jag inte glömmer att jag har en blogg. Kanske det finns någon där ute som tittar in ibland och undrar om det finns något liv här. Jodå, men det är semester! Trots tråkigheter som hänt ska vi äntligen idag ge oss iväg! Mot sherwoodskogen!

Det finns tre stycken som är mer än redo. Efter några dagars skittråkig tillvaro är dom taggade. Äntligen händer det något.
Doris ska ut på jakt. Nu är hon sugen på en stilig pojke. Tog sig gnällande förbi en av grannarnas instängda jakthundar igår. Inte dom Doris! Tre galningar som snurrar som tromber när man går förbi. Den ene fulare än den andre. Inte snällt sagt men ingen av dom kan mäta sig med min skönhet. Det finns en del kandidater häromkring som mer än gärna hade ställt upp som häradsbetäckare. Lite extra gnäll och upphetsning är det allt när Doris retfullt glider förbi. Det gäller att hålla hårt i lilla tösen. En stor labradorhane som stod lös och utan ägare gjorde maken lite nervös men se, det var en väldigt duktig gosse. Trots att han säkert var väldigt sugen kom han inte ända fram. Doris oskuld var intakt även efter detta möte.

Som sagt. Idag packar vi det sista och sen ger vi oss iväg. Tyvärr måste vi ha telefonen igång tack vare min stackars mors tillstånd men att inte åka är inte ett alternativ. Inte om jag ska behålla förståndet. Det finns säkert dom som tycker att jag borde stanna hemma men det skiter jag i. Nu ska jag iväg!

Så. På återseende när jag åter har lyxartiklar som el och annat som vi vanligtvis ser som självklart. Vi ska tvätta hår och kropp i sjöar och åar. Leta platser som är så primitiva som det bara är möjligt. Grottmänniskan i oss ska väckas till liv igen. Underbart!

På återseende! Ha en underbar dag!
Kram


1 kommentar:

Sussa sa...

Klart att ni ska åka! Hon blir varken sämre eller bättre för att ni är hemma. Dessutom har vi den underbara tekniken. Njut av att vara grottmänniskor ett tag. Det behövs ibland. Kram