måndag 2 juli 2012

Semester.

Godmorgon!

Tänk vad ett par dagar i husvagnen kan göra för själen. Men det förstås. När man i stort sett bara gjort detta så är det inte konstigt att man känner sig som jag gör:

 Total avslappning! Jag, man och våra voffs. Denna syssla har endast avbrutits av mannens fitnessdille och då har framför allt Doris fått springa i backar och marscherat långa sträckor. Vovvarna var tvungna att svalka sig i Lagan emellanåt och då gäller det att hålla i linan om inte hundarna skulle hamna i Lagaoset vid ån slut. Oj, var det flyter bra i denna å.

Vi har även gjort detta.


och det här:


 Nu är vi hemma några dagar av måsten. Husvagnen står packad och klar på gården med nosen i riktning mot......har ingen aning. I år ska vi verkligen inte planera var vi ska köra. I fjol hade vi åtminstone riktningen klart för oss. Det ska vi inte ha i år. Inte förrän vi sätter oss i bilen bestämmer vi åt vilket håll resan går. Hamnar vi i mellansverige eller bara någonstans i Skåne? Slår vi ner vid kusten eller i någon snårig skog? Bland samer och renar eller stockholmare? Slåss vi om utrymmet på Öland eller väljer vi ensamheten i Smålands skogar? Ingen vet. Inte vi heller.

Sporadiskt bloggande blir det. Det finns ingen el där vi ska vara det vet jag i alla fall. Inga andra bekvämligheter heller.

Det är frihet!

Ha en underbar dag!
Kram

Inga kommentarer: