fredag 3 juni 2011

Det blir en härlig sommar!


Godmorgon!

Saker och ting börjar falla på plats. Man kan andas igen. Känslan i kroppen är skön. Om det inte vore för ett par saker som jag inte kan göra något åt så vore livet perfekt nu.
Å andra sidan kan ju inte allting vara perfekt. Man får göra det bästa av det man har.
En tids kämpande är över och nu skördar vi frukterna.
Låter kanske lite kryptiskt men vi går inte närmare in på det utan bara konstaterar att nu är det över och vi går omkring med ett litet leende på läpparna och planerar för vår sommar som ska innehålla sköna turer med den nu inköpta husvagnen!!

Lyckan är fullständig. Den husvagn jag ville ha blev vår och om en vecka får vi hem den och vi har börjat inhandla alla nödvändiga saker som behövs för att vi ska ha det bekvämt och underbart skönt tillsammans med hundarna på våra små resor.

Vi ska inte köra långt. Det är inte det som är grejen. Vi ska packa, sätta oss i bilen och utan planerad väg bara köra tills vi ser någon skön plats där vi kan sätta tillfälligt bo, gå ner i komaläge och bara njuta av tillvaron.

Långa sköna promenader med hundarna, äta god mat, sova gott (av någon anledning gör jag alltid det i husvagn) läsa en god bok, spela lite spel, ta en extra liten middagslur i solstolen, prata och bara vara. Vi ska ordna för hundarna så dom inte behöver stå uppbundna i lina utan kan röra sig fritt och ligga i gräset med ett gott tuggben som bara avbryts av lite lek, träning och härligt bus.

Visst låter det underbart!

Ha en underbar dag!
Kram

2 kommentarer:

Sussa sa...

Låter hur bra som helst! *avundsjuk* Lycka till med det nya *hemmet*. Kram

Marie80 sa...

Låter härligt, vi har också husvagn, men den står på samma ställe på en camping som heter Finkarudden, och det är vårat paradis, husvagn och förtält och altan, är underbart när man bor i lägenhet, vi har 3 hundar som älskar att ligga och lata sig på altanen och leka och ha det gott, att ha husvagn det är underbart....vi har bara 20 min till våran lägenhet från husvagnen, så det är kanon..hoppas ni får det kanon med eran husvagn....