fredag 25 februari 2011

Kul lördag!



Godmorgon!

Idag blir det en riktigt rolig dag förutom att halsen är som den är. Alla barnen kommer hem och äter god mat och tittar på melodifestivalen. Eftersom inte alla är vegeterianer blir det till att laga mat hela dagen. Två sorters lasagne får det bli. En med kött och en utan.

Jag har dock bestämt att snasket till tv:n blir helt utan kött! Man kan väl få försöka påverka lite utan att bli en pain i the a...!
Strimlade grönsaker med flera goda dipsåser till. Mannen i mitt liv suckar tungt.
Han ska få god öl till så han klarar sig nog. Han är lite oroligt för att framtänderna och öronen ska börja växa!
Hundarna är inte heller så nöjda. Dom där goda småbitarna man brukar få ibland efter att husse och matte har ätit färdigt är inte lika goda längre enligt dom. Rivna morötter och kikärter. Hur kul är det för en hund!

En liten hundsak innan jag slutar. Funderar du på att skaffa en hund och har bestämt dig för en schapendoes så ta och kika in hos världens bästa uppfödare! www.lightschaps.se. Här hittar du valpar som har fått den bästa start man kan tänka sig. Läser just nu en bok av Kerstin Malm om hur viktig tiden är hos uppfödaren och vilket enormt ansvar dom har. Det som inte blir bra från den tid tiken är dräktig till de åtta veckorna uppfödaren har med valparna sätter spår som ofta är livslånga för valparna. Uppfödaren har åtta veckor på sig att ge valpen den trygga start som är så viktig med socialisering, trygghet osv. Det är väldigt mycket som måste klicka under denna tid och från den här kenneln kommer valpar som uppfödaren verkligen har lärt känna. Vilka egenskaper har de olika valparna? Har dom fått umgås med barn? Har dom fått prova på olika saker så dom inte blir skräckslagna när dom kommer till sina nya hem? Jo, här har dom det och även om man inte ska köpa valp just nu så är hemsidan helt underbar att surfa runt på med mycket information om valpköpet.

Ha en underbar dag!
Kram

Inga kommentarer: