måndag 12 mars 2012

Tokig Doris och trevlig avslutning.Godmorgon!

Igår fick jag verkligen ett bevis på hur viktigt det är att socialisera valpar på alla sorters människor. Doris, som är väldigt glad för barn, träffade för första gången i sitt liv en liten baby. Två månader gamla Rocky. Hon gick bananas!!! Blev verkligen helt galen och jag fick koppla henne. Hon ville helst krypa ner i barnstolen och slicka, buffa (lite väl intensivt) och lukta överallt på denna lilla underbara unge.


Tur att detta lilla barn är van vid stora hundnosar och tog det med ro. Vi har allt sjå i världen för att inte han skulle följa med nosen upp i luften när lyckliga Doris ville gosa alldeles själv med honom.
Vi packade in både barnet och Doris i bilen för att åka till Skrylle och ha avslutning med hundskolan.
Det blev en del bilder, mer eller mindre bra, och det kom mycket folk och hundar. Jättekul! Efter en härlig promenad i vårsolen, satte vi igång grillen och dom fick testa lite nosarbete och agilitytunnlar. Stafetten som Monica planerat fick vi däremot hoppa över för både hundar och människor var trötta och den vackra vårsolen bestämde sig för att svika oss och det blev kallt. Här kommer lite bilder som sagt mer eller mindre bra:

Söta Malte.


SnyggViggo ville inte gå igenom tunneln när man inte såg slutet.


En tjusig golden som jag inte har något namn på.

Lilla Tengil var också där. Uppförande: MVG!

Två små som behövde vila lite efter promenaden.

Supersnygga Isa. En förebild för sin ras. Underbar!

"Min" lilla söta Kalle som alltid vinkar så glatt med båda framtassarna när man kommer.

Vi var många, vi hade det så trevligt i vårsolen och jag var så nöjd när vi åkte hem. Lilla Rocky sov i stort sett hela tiden i sin vagn och fick äta lite hemma hos oss innan mamma stoppade in honom i bilen för hemfärd.
Då gick Doris bananas igen! Sen gick hon och lade sig, helt slut, och vi såg inte röken av henne förrän det var dags att gå ut på nattarundan.
En underbar dag!

Ha en underbar dag!
Kram

1 kommentar:

Nanna sa...

Låter som en jättehärlig dag! Apropå skog, natur, hundar och promenader, borde vi inte snart ta en tur på skåneleden igen nu när våren närmar sig? Det var ju evigheter sedan sist!