lördag 10 mars 2012

En skön helg.

Godmorgon!

Doris har en date idag!
Hon vet inte om det ännu. Om hon gjort det kanske hon hade varit lite nervös. Killen som kommer är stor, snygg och väldigt sugen på att busa. Mastiffen Harry kommer och Doris får vässa klorna för att få bra fäste och hinna undan när han kommer dundrande.
Skämt å sidor. Hon tycker det är skitkul att sätta fart på Harry för att sedan lätt som en plätt springa ifrån honom. Han hinner inte med i svängarna "farbror Harry".

För övrigt händer det nog inte så mycket idag. Jag ska åka och köpa nya blommor till fönsterna. I det här huset har vi lite annorlunda sätt att sköta blommor. Vi köper nya efterhand som dom dör av undernäring och törst. Jag har verkligen inte "gröna fingrar"! Mannen i huset är betydligt bättre på detta men missförstånd uppstår ofta. Antingen tror han att jag har vattnat blommorna eller så tror jag att han har gjort det. Eller. Båda vattnar så blommorna står under vatten alltid. Inget av detta verkar dom gilla så därför får dom bytas ut ofta. Man kan ju tycka att vi kunde känt efter men se det är det ingen som gör. Just nu gapar det tomt i fönsterna så det blir till att fylla på lite idag.

Helgen bjuder även på en avslutning på denna omgångens kurser. Vi ska träffas i Skrylle och gå en promenad och grilla korv och ha det så mysigt så. Hoppas att det är många som kommer. Vi fyller Skrylle med massor av glada, underbara hundar som förmodligen glömmer allt dom lärt sig på kursen när dom får träffa så många roliga kompisar. Hihi!
Hoppas att vi får fint väder.

Det blir nog en helt ok helg verkar det som men än så länge sitter jag och vaknar vid mitt köksbord. Ingen annan är ännu så länge vaken så här är så tyst och lugnt. Skönt!

Ha en underbar dag!
Kram

1 kommentar:

Sussa sa...

Härligt med date!! Kram